Esnafımıza DUYURU (Personel Servisleri)

ESNAFIMIZIN DİKKATİNE;

İçişleri Bakanlığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 25.03.2020 tarihli yazısıyla Personel Servis Araçlarının yine İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan “Toplu Taşıma Araçları ruhsatlarında belirtilen yolcu sayısının %50 sinden fazlası taşınmayacaktır” ibaresinin dışında tutulacağı ve istisna olarak değerlendirildiği bildirilmişti.

Odamız ve tüm Türkiye ‘de görev yapan Servis Araçları İşletmecileri Odaları okulların kapalı olması sebebiyle boşta olan Okul Servis Araçlarının da talep edilecek iş imkanlarından faydalanabilmesi ve bu zor günlerde az da olsa ekonomik gelir elde edebilmesi için karara itiraz etmiş ve iptali için başvurularda bulunmuşlardır.

İtirazlarımız dikkate alınarak istisna kararı iptal edilmiştir. İlgili Genelge hazırlanarak en kısa sürede tebliğ edilecektir.

Bu süreç içerisnde araç ihtiyacı olanlara Odamız tarafından destek verilecek ve Korsan araç çalıştırılmasına kesinlikle müsade edilmeyecektir.

Esnafımıza hayırlı olmasını ve sağlıklı günler dileriz.

Güncelleme : Genelge ekte sunulmuştur.

oda

Copy link