ESNAFIMIZA ÖNEMLİ DUYURU

• Yazının Tarihi: 6 Aralık 2018

Başlıksız-1

Odamız ve diğer ihtisas odalarının müraacatı üzerine Esnaf Birliğimiz koordinesinde bugün gerçekleşen UKOME Teknik Kurul Toplantısında, kamera ve sistemleri bulunmayan araçlara 31.12.2018 tarihine kadar Çalışma İzin Belgesi / Ruhsat düzenlenmesini içeren UKOME Genel Kurul Kararı İPTAL edilmiş olup; Noterden araç uygunluk beyanı veren (Taahütname) taşımacılara yönergede belirtilen sürelerde belge düzenlenecektir.

MÜRAACATLAR UKOME GENEL KURUL KARARININ İMZALANMASINDAN SONRA İBŞB TARAFINDAN KABUL EDİLECEKTİR. KARAR İMZALANDIĞINDA ODAMIZ TARAFINDAN BİLGİ VERİLECEKTİR. KARAR İMZALANANA KADAR YAPILAN MÜRAACATLAR İÇİN 31.12.2018 TARİHİNE KADAR RUHSAT VERİLECEKTİR.

31.12.2018 tarihine kadar geçerli Ruhsat almış üyelerimiz kararın imzalanmasından sonra Taahüname, çalışanların sigorta hizmet dökümü ve mevcut Belediye Ruhsatını vererek Ruhsat tarihlerini yönergede belirtilen süreye kadar uzatacaklardır.

Ayrıca Esnaf Birliği ve diğer yetkili mercilere yaptığımız diğer müraacatlarımız gündemde olup sonuçlar esnafımızla paylaşılacaktır.

Daha önce de belirttiğimiz gibi, Odamız, Esnaf Birliği ve diğer İhtisas Odaları tarafından paylaşılmayan bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır.

Hepinize kazasız, belasız hayırlı cumalar dileriz.