ÖNEMLİ DUYURU – “ARAÇ TAKİP SİSTEMİ”

• Yazının Tarihi: 27 Haziran 2016

İzmir Büyükşehir Belediyesi UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) tarafından; 2013/307 nolu UKOME kararı ile servis araçlarına araç takip sistemi takılması ve 08.04.2015 tarih 2015/214 nolu UKOME kararı ile araç takip sistemi kurulumunun ilgili odası tarafından tek kullanıcı adı ve tek şifre ile yapılması zorunlu kılınmıştı. Bu zorunluluk ve sürenin kısıtlı olması sebebiyle mağdur olmamanız için sizlere posta yolu ve odamızın web sayfasından bilgilendirme yapılmıştı.

Ancak araç takip sisteminin kurulumu konusunda 23.06.2016 Perşembe günü yapılan UKOME toplantısında İzmir Büyükşehir Belediyesi ‘nin UKOME kararıyla odalarda tek kullanıcı adı ve tek şifre zorunluluğu kaldırılmıştır.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından merkezi sistem entegrasyonu  kurulmuş, böylece esnafımızın kendi adına kayıtlı olan mevcut cihazlarını kullanması, yeni cihaz alacakların ise istediği marka cihazı tercih etmesi sağlanmıştır.

Kararın onaylanmasını takiben sizlere web sayfamızdan bilgi verilecek, onay tarihinden itibaren uygulamaya geçilecektir.

karar