“S” Plaka Almaya Hak Kazananlar

• Yazının Tarihi: 13 Mayıs 2016

karar

“İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce; 05.05.2016 tarihinde toplanan UKOME Genel Kurulu’nun huzurunda gerçekleştirilen “S Plaka Sayısının 300 Adet Arttırılma İhalesi”nden Plaka almaya hak kazananların listesi 16.05.2016 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi İnternet sitesinde ilan edilmiş olup hak sahiplerinin ilan tarihi itibariyle 5 (beş) iş günü içinde Teklif Zarflarında yer alan bedel ile KDV tutarını yatırmaları gerekmektedir.”

Hak sahiplerinin yapacağı işlemler şu şekilde belirtilmiştir:

—- Hak sahiplerinin yatırmış oldukları Teminat Bedeli’nin, verilen teklife dahil edilebilmesi için gerekli Matbu Dilekçeyi doldurmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü‘ne başvurmaları gerekmektedir.

—- Teklif Zarflarında yer alan bedel ile KDV tutarı; İzmir Büyülşehir Belediyesi Gelir Müdürlüğü Merkez Veznesi‘ne veya Vakıfbank İzmir Finansmarket Şubesi‘ne (Şube Kodu: 004) (IBAN: TR64 0001 5001 5800 7292 2890 40) “300 Adet S Plaka Bedeli” açıklaması ile yatırabilirler.

—- Hak sahiplerinin Plaka Bedellerini ödediklerini belirtir Makbuz veya Dekont örneğini “Ticari Taşıt Tahsis Belgeleri”ni almak üzere Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürlüğü‘ne iletmeleri gerekmektedir.

KONUYA İLİŞKİN DUYURULAR, İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ RESMİ SİTESİNDEN, ODAMIZ RESMİ SİTESİNDEN, ODAMIZ FACEBOOK SAYFASINDAN VE SMS YOLUYLA YAYINLANACAKTIR.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 300 ad. “S” Plaka Almaya hak kazananların listesi için tıklayınız

karar