“Şoför Tanıtım Kartı” eğitimi

• Yazının Tarihi: 26 Eylül 2016

uyelik

“ŞOFÖR TANITIM KARTI EĞİTİMİ”

01 EKİM 2016 (CUMARTESİ) GÜNÜ, SAAT 10:00 ‘DA “ŞOFÖR TANITIM KARTI EĞİTİMİ” VERİLECEKTİR.

Eğitime katılmak isteyenlerin aşağıda listesi belirtilen evrakları en geç 30 EYLÜL Cuma günü odamıza teslim etmeleri gerekmektedir.

EĞİTİM YERİ : İZMİR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ EĞİTİM SALONU ( 4.Kat )

Şehit Fethi Bey Cd. No: 49/1 Birlik Plaza 35210 Konak / İZMİR  (2. Kordon SGK Binası arkası, Topçu Restaurant karşısında bulunmaktadır.)

GEREKLİ EVRAKLAR :

– Ehliyet Fotokopisi

– 2 Ad. Fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş ve orijinal olacak)

– Psikoteknik belgesi Fotokopisi

– Adli sicil kaydı (E-devlet ya da Adliyeden alınacak)

– SRC-2 Belgesi (Fotokopi)

– Keyif verici madde test sonucu ==> Uyuşturucu ve keyif verici madde testi UZMAN TIP LABORATUVARI ‘nda (1374 Sk. No:26/D Süsler Apt. D:1 Alsancak / İZMİR – Behçet Uz Çocuk Hastanesi karşısı – 0232 445 69 39) yapılacaktır. Test sonuçları odamıza gönderilecektir.

İdrar Testi Ücreti : 40,00 TL. (Laboratuvara ödenecektir)

– Şoför Tanıtım Kartı Eğitim Ücreti : 25,00 TL (Eğitim Günü ödenecektir)

– İzmir Büyükşehir Belediyesi Kart Bedeli : 5,00 TL (Eğitim Günü ödenecektir)

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN VERİLECEK OLAN ŞOFÖR TANITIM KARTLARININ BİTİŞ TARİHİ PSİKOTEKNİK KARTI BİTİŞ TARİHİNE GÖRE BELİRLENECEKTİR.

ÖNEMLİ NOT: DAHA ÖNCE EĞİTİME GİREREK ŞOFÖR TANITIM KARTINA SAHİP OLAN KİŞİLERİN EĞİTİME GİRME ZORUNLULUKLARI BULUNMAMAKTADIR.

EĞİTİM, İLK DEFA ŞOFÖR TANITIM KARTI ALACAKLAR İÇİN DÜZENLENMEKTEDİR. DETAYLI BİLGİ İÇİN ODAMIZA BAŞVURABİLİRSİNİZ.