ŞOFÖR TANITIM KARTI EĞİTİMİ

• Yazının Tarihi: 4 Kasım 2016

uyelik

“ŞOFÖR TANITIM KARTI EĞİTİMİ”

12 KASIM 2016 (CUMARTESİ) GÜNÜ, SAAT 10:00 ‘DA “ŞOFÖR TANITIM KARTI EĞİTİMİ” VERİLECEKTİR.

EĞİTİM YERİ / ADRESİ

İZMİR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ 4. KAT EĞİTİM SALONU

Şehit Fethi Bey Cad. No: 49/1 Birlik Plaza 35210 Konak / İZMİR

(2. Kordon SGK Binası arkası / Topçu ‘nun Yeri (restaurant) çaprazında bulunmaktadır.)

GEREKLİ EVRAKLAR

EĞİTİME KATILMAK İSTEYENLERİN AŞAĞIDA LİSTESİ BELİRTİLEN EVRAKLARI EN GEÇ 11 KASAIM 2016 CUMA GÜNÜNE KADAR ODAMIZA TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

— Ehliyet Fotokopisi

— 2 adet Fotograf (son 6 ay içinde çekilmiş ve orginal olacak)

— Psikoteknik belgesi Fotokopisi

— Adli sicil kaydı (Adliyeden ya da E-devlet şifresi ile alınacak)

— SRC-2 belgesi fotokopisi

— Keyif verici madde test sonucu ==> Uyuşturucu ve keyif verici madde testi UZMAN TIP LABORATUVARI ‘nda (1374 Sk. No: 26/D Süsler Apt. D:1 Alsancak / İzmir – Behçet Uz Çocuk Hastanesi karşısı – 0232 445 69 39) yapılacaktır. Test sonuçları odamıza gönderilecektir.

—  İdrar Testi Ücreti                                          :  40,00 TL (Laboratuvara ödenecektir)

— Şoför Tanıtım Kartı Eğitim Ücreti             :   25,00 TL (Eğitim günü ödenecektir)

— İzmir Büyükşehir Belediyesi Kart Ücreti :      5,00 TL (Eğitim günü ödenecektir)

DAHA ÖNCE EĞİTİME GİREREK ŞOFÖR TANITIM KARTI ALMIŞ OLAN KİŞİLERİN TEKRAR EĞİTİME GİRME ZORUNLULUKLARI

BULUNMAMAKTADIR. ŞOFÖR TANITIM KARTI SÜRESİ BİTEN KİŞİLERİN ODAMIZA BAŞVURMASI GEREKMEKTEDİR.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN VERİLECEK OLAN ŞOFÖR TANITIM KARTLARININ BİTİŞ TARİHİ PSİKOTEKNİK BİTİŞ TARİHİNE GÖRE BELİRLENECEKTİR.

egitim